Munkebo-Holstebro

I Fredags så hade vi hemma match i Munkebo mot Holstebro i den Danska Superligan. En match som vi vann med siffrorna 49-34.

Jag hade en mycket bra kväll och tog 11+3 poäng. (1,1,3,2*,2*,2*) 

Posted in Nyheter | Comments Off

Slangerup-Munkebo 

På onsdagen så körde jag för mitt Danska lag Munkebo mot Slangerup på bortaplan. En match då allt gick fel för mig. Jag hade stora problem med maskinmaterialet och kastade bort 2 heat när motorn inte fungerade. Sen bytte vi cykel men då var det försent. 

Jag tog endast 2 poäng och laget förlorade med 47-37 (R,2,R,0,0)  

Posted in Nyheter | Comments Off

Lejonen-Piraterna

I tisdags körde jag årets sista Elitserie match på hemma banan i Gislaved. Lejonen vann matchen men siffrorna 52-37 mot serie tvåan Piraterna.

Jag hade en mycket bra kväll med bra starter och bra fart i maskinerna. jag tog 8+2 poäng (1,3,1*,2*,1) 

Posted in Nyheter | Comments Off

Smederna-Lejonen

Idag mötte vi Smederna borta i Eskilstuna en jämn match som vi förlorade med siffrorna 48-42.

Jag hade en tuff match och fick slita mycket hårt för mina 3+1 poäng (1*,1,1,0) Jag hade mycket bra fart på banan men fick det inte att funka från start. 

Posted in Nyheter | Comments Off

Valsarna-Vargarna

I torsdags mötte vi Valsarna borta i Hagfors. En tuff match som vi ledde hela matchen men tyvärr förlorade i heat 15 då Valsarna tog en 5-1a. Siffrora blev 46-44.

Jag hade en helt okej kväll med 9 poäng (2,1,3,3,R) 

Posted in Nyheter | Comments Off

Lejonen-Vetlanda

En tuff match väntade när vi tog emot Vetlanda på Epab arena i Gislaved. Vi började matchen mycket bra och hade ledningen med 21-15 efter 6 heat. Efter det kunde Vetlanda toppa ikapp och efter heat 10 hade dem ledningen med 28-32. En ledning som dem höll och vann matchen med 42-48.

För min egen del så hade jag en ganska bra kväll med 6+1 på 4 heat (2*,0,3,1)  


Posted in Nyheter | Comments Off

SM final Hallstavik

I Lördags kördes den individuella SM finalen i Hallstavik. En final där 16 av Sveriges bästa förare gör upp om medaljerna.

Med en 6e plats från förra säsongen var målsättningen givetvis att förbättra min placering.

Tävlingen började inte riktigt som jag hade hoppats och jag hade bara 4 poäng efter mina 3 första heat och visste då att jag var tvungen att vinna mina 2 sista heat för att ha en chans att köra “sista chansen” heatet. Ett heat där förarna som placerat sig från 4e till 7e plats i grundomgången får köra. Vinnaren av detta heat kör final heatet där 1an, 2an och 3an från grundomgången redan är kvalificerade för. 

Så jag och teamet förändrade allt på cykeln och gjorde en rejäl chansning, en chansning som lyckades och jag vann mina 2 återstående heat. 

Så med 10 poäng i grundtävlingen (2,1,1,3,3) fick jag välja startbana sist i “sista chansen” heatet och ställdes mot Lindbäck, Lindgren och Sundström. 

Där tog tyvärr min kväll slut då jag kom sist i detta heat från en svår bana 4 och slutade SM på en 7e plats.

Posted in Nyheter | Comments Off

Vargarna-Örnarna

En match som vi vann enkelt med sifforna 57-33. Hela laget var verkligen på hugget och tog viktiga poäng i slutspels striden.

Jag hade en mycket bra tävling och tog 12+1 (3,3,2,2*,2) 

Posted in Nyheter | Comments Off

Rospiggarna-Lejonen

En match som hela Lejon laget vill glömma då vi fick stryk mot serieledarna med hela 62-28..

Jag hade en dålig kväll och tog bara 2 poäng (1,1,0) fick inte alls någon fart i maskinerna och då är det svårt mot ett mycket starkt Rospiggs lag. 

Posted in Nyheter | Comments Off

Lejonen-Indianerna

En match som vi vann med siffrorna 46-44.

Jag hade en bra kväll med bra fart och tog 5+2 poäng (1*,0,3,1*) mot ett mycket starkt Indianerna med många världsförare. 

Posted in Nyheter | Comments Off